top of page

BILLETTER I SALG NÅ! PiV 2024.

Tid: Lørdag 22. juni kl. 16:00 – 22:00.  Bill. pris: 520,-  

Sted: Selvikvillaen i Vollen.  


BILLETTER I SALG NÅ!Bli med og opplev Jan Eggum og lokale artister i sitt rette element! Kjøp dine billetter allerede i dag.


Jan Eggum, en av Norges mest elskede musikere, er på veien og klar til å trollbinde deg med sine tidløse låter. Enten du er en trofast fan eller aldri har opplevd ham live før, vil du ikke bli skuffet.


Med en karriere som spenner over flere tiår, har Jan Eggum skapt en imponerende katalog av sanger som berører hjertet og reflekterer over livets opp- og nedturer. Med hans dyptgående tekster har han oppnådd en status som en av Norges mest respekterte og kjente artister og melankolikere. 


La deg fange av Eggums fremførelser, hvor hans lidenskap for musikken skinner gjennom. Enten det er de melankolske balladene som treffer deg rett i hjertet, eller de mer oppstemte og fengende låtene som får deg til å danse i stolen, vil du bli revet med av Jan Eggums unike stil og lune humor.


Kom og bli med på en reise gjennom Jan Eggums fantastiske musikkunivers! Sikre deg billetter i dag og få en konsertopplevelse du vil huske lenge. 


Billetter kjøper du fra www.varmivollen.no sine websider : www.varmivollen.no  > booking > velg Picnic i Vollen24 > velg dato 22.juni > velg antall billetter > kjøp:-)


Konserten er for et sittende publikum (ta med eget pledd å sitte på).


Ta med din egen Picnickurv med snack og pledd. - Drikke må kjøpes fra vår egen bar. Vi har skjenkebevilling og rigger to barer. Ta med badetøy hvis du ønsker et bad.  


Program:  


KL. 16:00: Dørene og barer åpnes og velkommen inn. 


Kl. 16:45: Åpning og velkommen ved Lars Erik Aas/ Varm i Vollen. 


Kl. 16:50: ATELIER NOVEMBER: 

Eva Støre (vokal), Line With (vokal), Trond Paulsen (gitar) og Trond Hansen (gitar/piano/bass). Bandet ble etablert i 2020 og har sitt musikkunivers innenfor indie/pop,- med et hint av Nordicana. fra Vollen.


Kl. 18:00: JAN EGGUM:

Jan Eggum, en av Norges mest elskede musikere, er på veien og klar til å trollbinde deg med sine tidløse låter. Enten du er en trofast fan eller aldri har opplevd ham live før, vil du ikke bli skuffet.


Kl. 19:15: Irish Corner med Øivind Øx/ gitar og Eirik Christofer Saunes/ Fele.


Kl. 20:00: «Disco Afterparty» med Disco Darlings.


Kl. 22:00: Konsert slutt.  
Velkommen inn:-)137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page