top of page

Isbading med Wim Hof Metoden i Vollen er nå fullt!

Vinteren har kommet til Vollen. Varm ønsker at flere vil lære seg "kunsten å isbade". Vi inviterer derfor til et ekslusivt innføringskurs i Wim Hof Metoden. Monica Rogve vil være instruktør. Monica er utdannet Helse og treningsterapeut fra Norges Idrettshøgskole. Hun har studert 3 år Innerlife terapi (livsveiledning og psykisk massasje). I 2018 tok hun instruktørutdanningen innen Wim Hof Metoden (WHM)

Det er kun plass til 10 deltagere og her er det første mann/kvinne til mølla. Det koster 600 kroner per person. Påmelding skjer på mail eller via facebooksiden til Varm i Vollen.

Wim Hof Metoden egner seg godt til de som har lite energi, høyt stressnivå, uro/konsentrasjonsvansker og kronisk betennelses tilstander. Eller idrettsutøver som har behov for høyt oksygen-nivå, rask restitusjon og mental klarhet under press.

Wim hof metoden består av; pusteteknikk, mental treing og kuldeeksponering.


Pust:

Pusteteknikken påvirker nervesystemet og det mentale/sinnet. Den fører også til at du får en pust som er mer dyp og rolig, som kan hjelpe til med å gi slipp på stress, angstfølelse, samt den gir mer energi til kroppen. Pusten har også positiv effekt på oksygenopptak og det å takle for eksempel lavt oksygen-nivå ved høydetrening.


Fokus/mental trening:

Trening av tankesett og positiv mental fokus; her er det nøkkel til mye lærdom. Det å gå ut i det iskalde vannet, kan sammenlignes med å gå ut av komfortsonen. Noe vi mennesker har godt av, siden vi lever i et samfunn med høy grad av komfortsoner og velbehag (temperatur, mat, etc.).


Kuldeeksponering/isbading:

Å gå ut i isvannet kan lære deg hvordan du kan håndtere eksempelvis stress og smerte. Gjennom å holde fokus og puste rolig, har det store overføringsverdier til hvordan vi kan bli flinkere til å takle både fysisk og psykisk stress i dagliglivet og på jobben.

mer om Wim Hof Metoden på: www.wimhofmetoden.com
227 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page