top of page
919452B2-7119-4DE6-A184-9B3E03CB4B1D.jpe

FAQ

Spørsmål og svar.

FAQ: FAQ

KAN JEG ENDRE ELLER AVBESTILLE MIN BESTILLING ETTER BEKREFTET BOOKING?

Om du ønsker å endre en reservasjon vil vi hjelpe meg med dette så lenge det er mer enn 48 timer før den opprinnelige tiden. Du kan også overføre bookingen til et annet navn. Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid.

HVA ER ÅPNINGSTIDENE?

Hverdager: 1600 - 2200.

Lørdag og søndag: 0800 - 2200.


Gå inn på bookingsidene og se hvilke tidspunkter som er tilgjengelige for det tilbudet du ønsker å benytte.

HVOR GAMMEL MÅ MAN VÆRE?

Varm i Vollen har en aldersgrense på 18 år. Barn i følge med voksne må være minst 6 år og må kunne svømme. All bruk av badstuen og bading skjer på eget ansvar.

HVA SKJER VED ANKOMST?

Ved ankomst Varm møter du din badstuvert, som informerer dere om oppholdet og sikkerhet knyttet til bruk av badstubåten.

HAR DERE OMKLEDNINGSROM?

Vår badstue har eget omkledningsrom og utvendig varm dusj.

HAR DERE TOALETTER?

Ja, du har som gjest på Varm adgang til toaletter på Vollen Marina.

HVA ER DE GENERELLE RETNINGSLINJENE FOR BRUKEN AV VARM OG OMRÅDENE RUNDT?

For at alle skal ha en god opplevelse informerer vi om at roping og skriking, overstadig beruselse og nakenhet ikke aksepteres. All bruk av badstuen og bading skjer på eget ansvar.

HVA ER REGLENE FOR BRUK AV ALKOHOL HOS DERE?

Varm i Vollen har ingen servering om bord, men du kan ta med deg i sekken ønsket drikke/ snack i badstuen ved privat booking. Vi begrenser dette til to enheter pr. person.

Gjester på området som er synlig beruset p.g.a. alkohol eller andre rusmidler vil bli bortvist og bookingen vil bli kansellert uten refusjon. Vi anbefaler ikke alkohol kombinert med isbading og badstue.

Vi ber om at drikke med sterke fargestoffer unngås, da dette setter merker på treverket. Eksempler er rødvin, aperol og cola.

TAR DERE IMOT UTDRIKNINGSLAG?

Ja, vi tar imot utdrikkingslag. Vi ber imidlertid om at gruppen deres tar hensyn til at dere er blant andre gjester på området og at dere ellers følger våre generelle retningslinjer.

HVA BURDE JEG TA MED?

Pakk din egen sekk med badetøy, håndkle, drikkevann, pose/ bag til vått tøy.

BØR JEG UNNGÅ Å HA PÅ MEG SMYKKER?

Mange typer smykker blir fort veldig varme og ubehagelige mot huden, så det er lurt å legge slike igjen hjemme.

KAN JEG TA MED EGEN MAT/SNACKS?

Du kan ha med deg lett snacks som nytes i omkledningsrommet eller ute på dekk.
Av hygieniske årsaker er mat ikke tillatt inne i badstuen.

AVBESTILLINGSPOLITIKK.

Om du ønsker å endre en reservasjon vil vi hjelpe meg med dette så lenge det er mer enn 48 timer før den opprinnelige tiden. Du kan også overføre bookingen til et annet navn. Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid.

SIKKERHET

Under ditt opphold på Varm vil det være en badstuvert tilstede, som vil orientere om hvor du finner førstehjelpsskrin, brannslukker og livbøye. Verten har gjennomgått kurs i livreddende førstehjelp og kan svare på spørsmål om oppholdet. Du finner oppslag med Branninstruks på innervegg i omkledningsrommet.


Vi har en grense på konsum av inntil to enheter med alkohol pr. gjest på Varm. Denne er satt av hensyn til gjestenes sikkerhet.

Personer som møter synlig beruset vil bli bortvist.

Badstuverten kan bortvise berusede personer som utgjør en sikkerhetsrisiko eller som på annen måte er til sjenanse.Førstehjelpspakke er plassert i garderobedel.

Brannslukkingsapparat er plassert til venstre for utgangsdøren.

Varm i Vollen ønsker å dekke dine behov for NYTELSE - GLEDE - SJØ.

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger eller spesielle ønsker. 

post@varmivollen.no

bottom of page