top of page

Nytt isbader kurs torsdag 27. februar kl. 18:00-21:00.


Vi gjentar suksessen og arrangerer et nytt kurs.


Varm ønsker at flere vil lære seg "kunsten å isbade". Vi inviterer derfor til et ekslusivt innføringskurs i Wim Hof Metoden. Monica Rongve vil være instruktør. Monica er utdannet Helse og treningsterapeut fra Norges Idrettshøgskole. Hun har studert 3 år Innerlife terapi (livsveiledning og psykisk massasje). I 2018 tok hun instruktørutdanningen innen Wim Hof Metoden (WHM)
Det er kun plass til 10 deltagere. Her er det første mann/kvinne til mølla. Det koster 700 kroner per person. Påmelding skjer på mail eller via facebooksiden til Varm i Vollen. Påmeldingen er ikke gyldig før etter at en betalt deltageravgift. Det kan gjøre via Vipps eller via våre nettsider www.varmivollen.no


Wim Hof Metoden egner seg godt til de som har lite energi, høyt stressnivå, uro/konsentrasjonsvansker og kronisk betennelses tilstander. Eller idrettsutøver som har behov for høyt oksygen-nivå, rask restitusjon og mental klarhet under press.

Wim hof metoden består av; pusteteknikk, mental treing og kuldeeksponering.


Pust

Pusteteknikken påvirker nervesystemet og det mentale/sinnet. Den fører også til at du får en pust som er mer dyp og rolig, som kan hjelpe til med å gi slipp på stress, angstfølelse, samt den gir mer energi til kroppen. Pusten har også positiv effekt på oksygenopptak og det å takle for eksempel lavt oksygen-nivå ved høydetrening.


Fokus/mental trening

Trening av tankesett og positiv mental fokus; her er det nøkkel til mye lærdom. Det å gå ut i det iskalde vannet, kan sammenlignes med å gå ut av komfortsonen. Noe vi mennesker har godt av, siden vi lever i et samfunn med høy grad av komfortsoner og velbehag (temperatur, mat, etc.).


Kuldeeksponering/isbading

Å gå ut i isvannet kan lære deg hvordan du kan håndtere eksempelvis stress og smerte. Gjennom å holde fokus og puste rolig, har det store overføringsverdier til hvordan vi kan bli flinkere til å takle både fysisk og psykisk stress i dagliglivet og på jobben.


Mer om Wim Hof Metoden på: www.wimhofmetoden.com


Bildet over er tatt av fotograf Rune Hammerstad. (https://fotografoslo.no/)

71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page