top of page

PICNIC I VOLLEN

Oppdatert: 25. jun. 2020

Velkommen til en varm, lun og nær ettermiddag i Vollen.


- Tid: Lørdag 27. juni kl. 17:00 – 20:00.

- Sted: Selvikvillaen og inngang v. Fritzerstranda ved Selvikbukta.

- Billetter: Billetter kjøpes via www.varmivollen.no sine websider.


Dette fordi alle som kjøper billett må legge igjen navn og kontakt info i tråd med myndighetene sine krav til smittevern.


- Billettpris er 320,- pr person. Det blir lagt ut 200 billetter, eller så mange som det til enhver tid er anbefalt som maksgrense fra myndighetene. Er vi heldige er denne grensen gjeldende fra 15. juni. Dette er i tråd med regjeringens forskrifter om arrangement mtk smittevern fra 15. juni 2020.


Aldersgrense 18 år.


Ta med din egen picknickurv og pledd. Mat/ drikke kan også kjøpes fra Selvikvillaen.


PS Husk badetøy.


Program:

- Kl. 17:00: Åpning og velkommen ved Lars Erik Aas/ Varm i Vollen.

- Kl. 17:15: Hans Petter Aaserud/ Trang Fødsel.

- Kl. 18:30: Bokbad med Espen Farstad/ NJFF – Samtale om boka "Mitt Asker".

- Kl. 19:15: Unni Wilhelmsen & Espen Stenhammer (Di Derre).

- Kl. 20:00: Slutt


Vi inviterer med dette til en lavterskel arrangement i Vollen. Vi rigger scene og tilbyr 200 gjester en høytidsstund med Unni Wilhelmsen, Espen Stenhammer, Hans Petter Aaserud og Espen Farstad. Billetter kjøper du fra www.varmivollen.no sine websider. Alle billetter som selges følger navn på kjøper og er med det registrert på rett måte mtk dagens regler for smittesporing. Konserten er for et sittende publikum (ta med eget pledd å sitte på), og dere er velkomne til å ta med dere egen picnickurv. Selvikvillaen er åpen for servering av mat og drikke hvis dere skulle mangle noe.


Smitteverntiltak: Vi sperrer av merket område og har Antiback og vaskesprit tilgjengelig ved inngang og ved oppsatte steder. Dette er merket med informasjon og lett synlig. Område for konsert og plan for hvor publikum sitter er befart og merket opp. Det er godt med plass på området og smittevernhensyn er ivaretatt med god margin mtk avstand og smittevern. Det vil bli tydelig informert om at er du syk så skal du holde deg hjemme. Vi skal informere om god hygiene og hostekultur og redusere kontakt mellom personer.

Varm i Vollen stiller med vakthold og er informert om smittevern og tiltak. Asker Nærmiljøsentral stiller Selvikvillaen til disposisjon for kjøp og salg av vafler, is og brus. Selvikvillaen har også skjenkebevilling.

For arrangementet er «Smittevernveileder for konserter og arrangementer under Covid 19 – utbruddet» lagt til grunn. Denne er pr dato oppdatert - og fra 15. juni er det tillatt med arrangement med inntil 200 publikum.


Infomateriell og plakater samt arbeidsinstrukser blir hentet ut fra denne og informasjonsplakater vil bli hengt opp godt synlig for alle tilstedet. Velkommen er dere:-)


PS Værforbehold!


422 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page